Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Kwadro pakken zaakvoerder Dennis Scheyltjens en zijn team uit met een unieke verjaardag actie speciaal voor inwoners van Herentals en deelgemeenten Morkoven en Noorderwijk.

Vanaf 21 oktober 2013 startte Kwadro Herentals met een groepsaankoop ramen en deuren voor de inwoners van Herentals.  Een groepsaankoop waarbij het samenhorigheidsgevoel de hoofdrol speelt. Samen energie besparen want maar liefst 15 % van uw verwarmingskosten vliegt bij velen letterlijk door ramen en deuren naar buiten.

Op dinsdag 19 november wordt iedereen uit Herentals met interesse in nieuwe ramen en deuren uitgenodigd in het Koetshuis in Herentals waar de actie alsook de technische mogelijkheden haarfijn worden uitgelegd.

Ook de Fintrokantoor Verrezen zal aanwezig zijn om het financiële luik mee te ondersteunen.

Voor elke inwoner van Herentals die intekent op deze groepsaankoop wordt een Ipod touch, Ipad Mini of zelfs een volwaardige 10 inch IPAD als extra cadeau voorzien bovenop de al de beste prijs/kwaliteitsverhouding met topgarantie van Kwadro. Deze actie is gestart vanaf 21 oktober en loopt tot december 2013.

Iedereen in Herentals heeft de afgelopen dagen een affiche over de infoavond ramen en deuren van Kwadro in de bus gekregen. Als men deze ophangt op een zichtbare plaats aan het raam dan maakt men elke week kans op 1 IPAD mini die Kwadro als hoofdprijs van de affiche actie voorziet, dit uiteraard zonder aankoopverplichting.

Voor meer info over deze unieke actie voor Herentals vind je op www.kwadroherentals.be